Valajärven mökki vuokrattavissa talvi/kesä aikoina kaikilla mukavuuksillaUudet upeat lauteet Valajärven mökki

valajarvenmokki_kaloistenkylayhdistys.jpg


Valajärven saunamökki sijaitsee Valajärven rannassa, Rengossa, Hämeenlinnan ja Janakkalan rajan tuntumassa. Puhdasvetinen Valajärvi tarjoaa loivasti syvenevän hiekkapohjaisen rannan.

Pyöröhirsirakenteisesta mökissä on ikkunanäkymä järvelle, ja ympäristö on mäntykangasmaastoa. Kaksikerroksisessa mökissä on tilaa yhteensä viidelle yöpyjälle (3+2).

Takkahuoneessa on takkasydämellä varustettu takka ja minikeittiö astioineen. Alakerrassa on erillinen makuuhuone. Järvelle päin avautuva lasitettu veranta tarjoaa mahdollisuuden nauttia vaikkapa aamiaista maisemia ihaillen. Jatkuvalämmitteinen puukiuas takaa hyvät löylyt. Vesi tulee omasta kaivosta sisälle. Mökissä on biokäymälä. Vuokraajalla on myös mahdollisuus käyttää venettä.

Tutustu Valajärven huvilaan tarkemmin Huvila.net -sivun esittelyn avulla: Huvila.net


Seuraavassa myös kuvalinkki, jossa kerrotaan huvilan kunnostustöistä. Klikkaa tästä.

Huvila on kirkasvetisen Valajärven lähellä, rantaan on muutamia kymmeniä metrejä. Rannan tuntumassa on jykevä laavu, jossa voi istua iltaa paistaen vaikka makkaraa. Seuraavassa talvisia kuvia rannasta. Klikkaa tästä.

Syksyisin mökin lähimaastot tarjoavat loistavan saaliin ahkerille sienestäjille ja marjastajille.


Klikkaa vuokraushinnasto näkyviin tästä

Hyvä mökin käyttäjä

Hinnoittelumme perustuu siihen, että asiakkaat siivoavat mökin itse lähtiessään. Jätäthän mökin siihen kuntoon kuin itse olisit seuraava asukas.

Siivoamattomasta mökistä joudumme aina laskuttamaan vähintään 100 euroa.


Varaukset:

Perttu Laakso, puh. 045 77302797, sähköposti varaukset.valajarvi(at)gmail.com

Mökin käyttöohjeet

Mökin vuokrausehdot