TAPAHTUMAKALENTERI


KYLÄ ELÄÄ YMPÄRI VUODEN


La 25.5. klo 10-15 Puutarhatapahtuma sekä valokuvanäyttely "Kukkivat kylät" tuo koti- ja mökkipuutarhurit ja muut viherpeukalot yhteen!

Kasvatitko tänäkin vuonna liikaa taimia, tai onko puutarhassasi jokin kasvi jakamisen tarpeessa ja siitä liikenisi taimia muillekin? Nurkissa pyörii ylimääräisiä siemenpusseja? Tuo niitä vaihtoon ja jaettavaksi tapahtumaan (pikkurahalla tai ilman), tai tule muuten vaan kahvittelemaan ja keskustelemaan muiden multasormien kanssa!

Huonon sään sattuessa taimivaihto tanssiladossa.

Kyläyhdistyksen kahvila palvelee, varaathan käteistä!

Tapahtuman ajaksi kokoamme kaikille avoimen puutarha- ja kasviaiheisen valokuvanäyttelyn "Kukkivat kylät". Kaikenkokoiset kuvat ovat tervetulleita, yhdistys tarjoaa materiaalit näytteille asettamiseen ja kuvien kiinnittämiseen. Näyttely kootaan kylätalolla edellisenä iltana 24.5. klo 18, jolloin voit tulla rakentamaan näyttelyä yhdessä muiden kanssa.

Jos tuot taimia tai siemeniä, toivomme tilojen järjestämisen helpottamiseksi ilmoittautumista Katille p. 050 3070 599 (tekstiviesti tai Whatsapp) tai kyläyhdistyksen sähköpostiin kaloistenkylayhdistys(at)outlook.com.


La 8.6.2024 Avoimet kylät-päivä. Kyläläisten omia tapahtumia eri puolilla kyliä, osoitteet ja kellonajat päivittyvät tänne myöhemmin.

Voit ilmoittaa oman tapahtumasi Katille mieluiten huhtikuun loppuun mennessä p. 050 3070 599 (tekstari / Whatsapp) tai kyläyhdistyksen sähköpostiin kaloistenkylayhdistys(at)outlook.com. Kokoamme tapahtumat yhteen sivuillemme sekä Avoimet Kylät-kartalle.

Kylätalolla makkaranpaistoa laavulla, kahvila sekä tervanpoltosta ja muista takavuosien hittitapahtumista koottu valokuvanäyttely klo 10-15. Tervetuloa tunnelmoimaan, grillailemaan ja turisemaan menneitä & tulevia kyläasioita!


Pe 19.7.2024 Iltatori klo 18-21. Perinteinen iltatori ja kesäkahvila Tervapirtti avaavat Renko-viikon! Torimyyjiä, lettuja, arpoja, pihapelejä.

Tapahtuman yhteyshenkilö Kati Tapaila p. 050 3070 599

La 27.7.2024 Valajärven ympäripyöräily ja soppalounas klo 10-18. Lounas tarjolla 11-14. Kokoa oma pyöräilyporukkasi tai aja reitti omatoimisesti. Kesäkahvila Tervapirtti palvelee tapahtuman ajan! Taukopaikkana tuttuun tapaan myös Vähikkälän Suvipuoti.

Su 28.7.2024 Nostalgiakahvila klo 12-15. Vanhat ajoneuvot täyttävät kylätalon pihan, ja kesäkahvila Tervapirtti tarjoilee herkkuja laidasta laitaan! Tule viettämään kesäsunnuntai monenmoisia menopelejä ihastellen kahvikupposen kera. Yhdistys tarjoaa kahvit näytteilleasettajille. Tässä tapahtumassa on todellakin nostalgia sallittu!

Uutuutena: tapahtuman päätteeksi klo 15 kylätalolta starttaa nostalgia-ajoneuvojen cruising kohti Nummenkylän kylätaloa!

Tapahtuman yhteyshenkilö Toni-Pekka Niittymäki p. 0500 109 168


Jatkuvat tapahtumat:

Käsityökerho joka tiistai klo 18-20
Mölkkykerho joka torstai klo 18-20 (talvikaudella väistötiloissa)

Tapahtuma on kylätalolla (Asemintie 349, Renko), jos ei muuta mainita.