OHJEITA VUOKRAAJALLE/ VUOKRAUSEHDOT

* Vuokrahinta sisältää tilojen, kalusteiden, astioiden ja kodinkoneiden vapaan käytön, talous- ja wc-paperin sekä polttopuut.

* Tilan käyttöavain on tilan sisällä ja koodilippaassa säilytetään alkuperäistä avainta.

* Vuokralainen siivoaa itse jälkensä, pesee myös pöydät, lattiat, WC-tilat ja imuroi matot sekä puhdistaa/imuroi tarvittaessa tuolit ja sohvat.

* Vuokralaisen tulee huolehtia käytössään olleiden astioiden ja laitteiden HUOLELLISESTA pesusta.Rikkoutuneet astiat tulee korvata erikseen sovittavalla tavalla.

* Seiniin tai muihin pintoihin ei saa naulata, ruuvata, liimata tai teipata mitään sellaista, mikä jättää pysyviä jälkiä.

* Koristepuiden (koivut, havut) sekä ulkotulien sijoittelusta on sovittava erikseen vuokranantajan kanssa.

* Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Tupakointipaikat ovat ulkona.

* Jääkaappiin, pakastimeen ja kuivakaappeihin ei saa jättää mitään.

* Tilat vuokrannut on velvollinen huolehtimaan siivouksesta ja kuljettamaan syntyneet jätteet pois. Kesäaikana kylätalolla on jätehuolto käytössä.

* Rikkoutuneista astioista tai muusta rikkoutuneesta irtaimesta laskutetaan erikseen.

* Vuokraaja on velvollinen korvaamaan kiinteistölle vuokra-aikana aiheutuneet vauriot.

* Vuokra-ajan jälkeen vuokraajan on huolehdittava valojen sammuttamisesta ja varmistettava, että kaikista laitteista on katkaistu virta.

* Vuokra on maksettava eräpäivään mennessä.

* Vuokrat eivät sisällä arvonlisäveroa, koska yleishyödyllisenä yhdistyksenä Kaloisten kyläyhdistys ry ei ole arvonlisäverovelvollinen.

* Mikäli vuokraaja ei siivoa tiloja ja vie roskia pois käytön jälkeen, peritään erillinen hinnaston mukainen siivousmaksu vuokratusta tilasta.